Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σούπερ Ολυμπιακός ενάντια στον Αστέρα

Προχθές αδέρφια μου Ολυμπιακοί είδαμε έναν σουπερ Ολυμπιακό, παίζοντας φοβερή μπαλάρα.¨Εναν ολυμπιακό που όλοι το γουστάραμε........ ¨Εναν ολυμπιακό έτσι όπως τον ονειρευόμαστε όλοι!!! Εννοείται βεβαια και πως δεν είχε καμία σχέση αυτός ο Ολυμπιακός με υης προηγουμενης βδομάδας κόντρα στις Σέρρες. Αν κάποιος δεν ηξερε τι χρωματα φοράει Ολυμπιακός και έβλεπε τον χθεσινό Ολυμπιακό θα τον μπέρδευε και με την Μπαρτσελόνα.
Ωστόσο ας εξετάσουμε κάποια θέματα ένα- προς ένα
Κόσμος: Δε θέλω να σχολιάσω εγω την παρουσια του κόσμου, αλλά θέλω να το αφησω στη διάθεση του Πάντελιτς και του Ριέρα.Τρελάθηκαν και οι 2 τους!!!!!!
Ντουντού: Να ο παλιός καλός Ντουντού. Θυμηθηκαμε τον Ντουντου σαν αυτο που ειχαμε πάρει πριν 2 χρονια με 6.000.000€. Τον έκανε παίκτη ο Βαρβέρδε ξανά! Μηπως, λέω, δεν έπρεπε να διωξουμε και τον Ντιόγκο;
Φούστερ: Μας έβαλε τα γυαλιά σε όσους τον αμφισβητούσαμε. Να συνεχίσει έτσι
Μαρινάκης: Η δηλωσή του τα λέει όλα. Τάπωσε κάποιους που βγηκαν να τον φάν για το δηθεν ακυρωθέν γκόλ. Και να σημειωθει πως δεν βγηκε να πει ούτε για το  δηθεν ακυρωθεν γκολ του Ιμπαγάσα( ο Παμποριδης δεν είχε δειξει με τη σφυριχτρα του οτι θα σφυριξει στον Ιμπαγάσα, άρα ο Ιμπαγασα ειχε το δικαιωμα να το εκτελέσει οποτε ηθελε αυτός) ουτε το πέναλτι του Μιραλάς
Τέλος ευχομαστε όλοι να δουμε πολλές φορές ακομα αυτον τον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου