Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Νίκη στις Σέρρες με άθλια εικόνα

Η ομάδα μας έστω κουτσα-στραβά κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τις Σέρρες. Όμως δε πρέπει να σταθουμε τόσο επιφανειακά στο θέμα και να πούμε ότι σηκώσαμε κεφάλι από το Βάζελο και τον Πάοκ και ειμαστε στο +1.(Ελπίζω βεβαια να μη συμβει κάτι τέτοιο από τις αυριανές φυλλάδες του Ολυμπιακού και να μπουν βαθιά στο Θέμα). Πρέπει να μπουμε βαθιά στο Θέμα. Αυτός δεν ήταν ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε. Ήταν ένας τρισάθλιος Ολυμπιακός υπό τη στέγη του Ερνέστο Βαρβέρδε. Απορώ πάντα γιατί αυτη η ομάδα δεν μπορεί να αποκτησει ένα σωστό προπονητή;
Μπορείτε να μου πείτε τι τον ηθελε μέσα τον ουρτάδο και τον Ντουντού όπως και τον Φουστερ μαζί;(ένα δοκάρι είχε μόνο). Είναι δυνατόν να βάζει τον Φετφατζίδη εξτρέμ; Αφού δεν είναι ο άνθρωπος εξτρέμ!!! Ο βαρβέρδε όμως τον έκανε εξτρέμ. Τι να πώ ρε γαμώτο;
Ευτυχως που έπαιξε και ο Χολέμπας μπάλα στο δευτερο ημίχρονο , αλλιώς θα είχαμε πάλι πανηγυρια. Τέλος πάντων, πέρασε και αυτό το παιχνίδι τα λάθη όμως πρεπει να διορθωθούν.
πάμε τωρα και σε διάφορα άλλα μικρά-μικρά.
Ο Κοσμος για άλλη μια φορά απίστευτος αν και κάποιοι καφροι προσπάθησαν να δημιουργησουν κάποια επειδόσια πριν την έναρξη.
Επιπλέον, όσον αφορά την τελευταία φαση του αγωνα εκεί οπου ο Σιδηρόπουλος(πολύ καλή διαιτησία σημερα) σφυριξε χέρι του αντιμπάλου μες στην περιοχή του Ολυμπιακου ενω πηγαινε να σουτάρει. Σας απαντώ βαζέλια γιατί μπορεί να βρειτε κατι να πείτε πάνω σε αυτό« Οκ χέρι δεν ήταν. Αλλά θα μπορουσε κάλιστα στο 4.35 να είχε σφυριξει κιόλας. Και αν κρινουμε από την τοποθέτηση του σωματος του επιθετικου των Σερρων, δυσκολα θα εμπεινε αυτό γκολ. Το πιθανοτερο να κατεληγε αουτ ή να έδιωχναν οι παικτες του Ολυμπιακού»
Τέλος τα χειροκροτήματα πρέπει να πέσουν πάνω στον Αντωνη ο οποίος με το χειροκροτημα που έκανε έδειξε πόσο μεγάλος παικτης ειναι και πόσο καφροι οι βαζελοχανούμηδες ( με τα διακριτικά των Σερρών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου