Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτο τρίποντο!

Λίγος και ουσιαστικός ο Ολυμπιακός σήμερα αφού κατάφερε να πάρει το τρίποντο που ηθελε με σκορ 2-0 υπέρ του ενάντια στη Κέρκυρα (για όσους δε το ξέρουν ακόμα το αποτέλεσμα). Σε γενικές γραμμές, όλοι οι παίκτες μας ήταν πολύ καλοί από το Χολέμπας μέχρι φυσικά και τον Φέτφα. Αλλά αυτό που μου τη χάλασε , είναι τα συστήματα/πειράματα του Βαρβέρδε. Ήταν εικόνα Ολυμπιακού αυτή στο δευτερο ημίχρονο. Καλά που έβαλε το ρομενταλ στο 80΄και άλλαξε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Ειναι δυνατόν να παίζουμε μες στο καραισκάκη με έναν επιθετικό στο πρώτο ημίχρονο και με κανέναν στο δευτερο.Μπορουσε να βγάλει τον Φουστερ ο οποίος στο δευτερο ήταν αφαντος για άλλη μια φορά και να βάλει ή τον Μιραλάς (που το κανε) ή το Παντελιτς. Να έπαιζε δηλαδη με δυο επιθετικούς.
Παραταυτα, θέλώ να σχολιάσω συγκεκριμένα κάποιους παικτες.
Μέλμπεργκ; Τι να πρωτοπώ για αυτόν. Σηκωθηκε ψηλότερα απ΄όλους και σκοράρε. Εκτός από παικταράς είναι και η κολώνα της ομάδας. Ηταν αυτός που ενεβαζε την ψυχολογία σε όλη την ομάδα.
Φέτφα:  Παικτουρα!!!!! Χάνεται η μπάλα όταν την παίρνει. Η φαση που συμμετείχε στο γκολ, τα λέει όλα. «Ετσι μεγάλε, συνέχισε με τσαμπουκά»
Στολτίδης: Βραβευτηκε από τον Τάσο Μητρόπουλο για την συνεισφορά του στην ομάδα. Κριμα που δεν ηταν μες στο γηπεδο ο κοσμος μας, για να εισπράξει ενα μεγάλο χειροκροτημα. Είναι ένας απο το πιο αγαπημένους παικτες που πέρασαν ποτέ από τον Ολυμπιακό.
Πυρινος κοσμος: Ποιος να συγκριθεί μαζί  σου; τα χασαν οι παίκτες μας όταν πρωτοάκουσαν τις φωνές να προέρχονται εκτός γηπέδου.  Οι καινουριοι, όπως ο Ουρτάδο πήραν μια γευση για το τι εστι κοσμος του Ολυμπιακού

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ 'ΑΡΓΟ' ΝΤΟΥΝΤΟΥ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ,

    Ο ΦΕΤΦΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ. Ο ΟΥΡΤΑΔΟ ΗΤΑΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ.

    ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΙΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ, ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΛ.

    ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ EΑN...ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΤΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή