Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο λαγός με την Μπαρτσελόνα

'Εφθασε η μεγάλη στιγμη για όλους τους άντρες. Η ημέρα που ξεκινάει το τσαμπιονς ληγκ. Μια μέρα γεμάτη μπάλα (γι΄αυτους βεβαια που έχουν νόβα). Για μας τους Έλληνες ανεξαιρέτως ομάδας το παιχνίδι που ξεχωρίζει ειναι Μπαρτσα-Ευρωπερίγελος. Σήμερα πιστευω πως θα δούμε ωραίο ποδόσφαιρο, για την μπάρτσα μιλάω καθως αναμένεται να ξεσπάσει πάνω στον κακομοίρη της ευρώπης , διότι είχε ηττηθει από την Χέρκουλες. Ο λόγος που κάνω αυτη την ανάρτηση για τον ΠΟΑ, δεν ειναι άλλος παρα μόνον να διευκρινίσω ποια ομάδα θα υποστηρίξω. Και η απάντηση είναι ΚΑΜΙΑ, και θα σας εξηγησω το γιατί.
Θα εξηγησω για την κάθε μια ομάδα ξεχωριστά. Ξεκινώντας από την οικοδέσποινα μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος λόγος να υποστηριξω μια ξένη ομάδα. Αδιάφορο με αφήνει τι θα κάνει η μπαρτσελόνα ,αν θα τον νικήσει τον βάζελο ή όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι στις 30 οκτωβριου ( τότε ΠΟΑ-ΘΡΥΛΟΣ) να νικήσουμε εμείς τον ακατανόμαστο.
Γιατί εμείς σα γαυροι δε διακατεχόμαστε από κόμπλεξ και έχουμε αποδειξει ποιος είναι ο Ολυμπιακός στην ευρωπη! Μακάρι , να νικήσουν , να μαζεψουν βαθμους για  την Ελλάδα ώστε να μπορουν να βγουν και αυτοί σα δεύτεροι στην Ελλάδα του χρόνου στην ευρώπη. Ώστε να ξεφτυλίστούν και του χρόνου και κάθε χρόνο. Γιατί τα στατιστκά δειχνουν ξεφτυλισμο του βάζελου σημερα.

Από την άλλη όμως γιατί να υποστηρήξω τον Παναθηναϊκο;
-Θα μου πει κάποιος επειδη ειναι ελληνική ομάδα!
Κι επειδή είναι Ελληνικη ομάδα;
Χέστηκα. Εγω είμαι Ολυμπιακός, θα βγω πρώτος τον Μάη και του χρόνου θα μαι στην ευρώπη.
Όσο για τους φίλους  του στοιχήματος.
Το διπλό του Παναθηναϊκου πληρωνει 22€ Επαναλαμβάνω: Το διπλό του παναθηναϊκου πληρωνει 22€. Πρωτοφανές τέτοια υψηλη απόδοση στον ΟΠΑΠ. Και μάλιστα σε ελληνική ομάδα.Χαχαχα
Όσο για τους φίλους του στοιχηματος.....
Μπορουν αν θέλουν να ποντάρουν τον παναθηναϊκό. Υπάρχει μια πιθανότητα γυρω  1/(10000000*1000000)³. Όσοι ξέρετε μαθηματικά καταλαβαινετε πόσο μεγάλο ειναι ο αριθμος αυτός.
Επιπλέον, μπορειτε σε άλλο δελτίο να παίξετε ακριβη σκορ 4-0, με απόδοση γυρω στα 7€.
Όσοι παιξετε σημερα στοιχημα (γενικώς) καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου