Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

9 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

και ας φαινετται λιγο στις λαγόκοτες.

Να θυμησω πως πριν 4 χρόνια είχαν γινει ακομα χειροτερα από αυτά που έκαναν οι φιλαθλοι των βάζελων στο ΟΑΚΑ και η τιμωρια ποια ήταν; Καμία!
Μηπως διακόπηκε το ματς; ΟΧΙ
Τιποτα απολύτως.
Ας μας απαντησουν οι λαγοί ποια ήταν η τιμωρία γι΄αυτους πριν 4 χρόνια  όταν εκαναν τα ιδια και χειρότερα εις βαρος μας επειδη τους φάνηκε μικρή η ποινήΟριστε και ο τραυμτισμος του φροντιστη του γηπέδου από σφαίρα.
Για μένα κατα τη γνωμη μου πρέπει να αποχωρησουμε από την Α1 διότι το πράσινο «κράτος» θα χει μεγάλο μειονεκτημα με την  αποχωρηση του Ολυμπιακού καθως πρέπει τα γηπεδα να γεμιζουν κιολας!
Και όπως ειναι γνωστον στην Ελλάδα, οι υπολοιπες ελληνικές ομάδες όπως και ο ακατανομαστος γεμιζουν τα γηπεδα τους μονο όταν η ομάδα τους παιζει με τον Ολυμπιακό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου