Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Έναν έρανο!

Το πρωτάθλημα της Α1 Βόλευ αναμένεται να ξεκινησει χωρις τον αγαπημένο πελάτη του Ολυμπιακού. Ο Βάζελος λόγω χρεών και εκτός απροόπτου αναμένεται να συνεχίσει να παίζει στην Α2. Βεβαια , οι περισσότεροι βολευμπολιστες του αρχίζουν να αναχωρουν για άλλες σοβαρότερες ομάδες. Για το λόγο αυτό καλλούνται όλοι οι απανταχού γαυροι να βάλουν κάτι από τη τσέπη τους ώστε να συνεχιζει ο ΠΟΑ στην Α1.Είναι κριμα μια τέτοια ομάδα σαν τον Παναθηναικό να έχει τέτοια κατάληξη.....

Ποιον θα έχει να γλεντάει ο Ολυμπιακός στο Βόλευ φέτος;
Ας ελπίσουμε μπας και συναντηθουμε σε κανένα κύππελο.
Και κύριε Χριστοφιδέλη δόστε τα χαιρετισματα μου και στις υπόλοιπες ομάδες της Β Ε΅θνικής που προτιμησατε πέρυσι τον λαγό από τον Ολυμπιακό.
Κατά συνεπεια της μετάβασης του Βάζελου από την Α1 στης Α2 βόλευ παρακαλουνται όλοι οι γαυροι να βάλουν από κάτι στο λογαριασμο ενισχυσης για την ανοδο του ΠΟΑ στην Α1. Πληροφοριες σε όλες τις τράπεζες.
Διαφορετικά δεν γινεται, θέλουμε και εμεις κάποιον να γλεντάμε γιατι θα μεινουμε με το πουλι στο χέρι...
χ0α0χα0χ0α0χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου