Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ελλάς Λετονία (σχόλια και απόψεις)


Καλησπέρα μάγκες,
έχω καιρό να ανανεώσω τις αναρτήσεις μου στο blog αλλά αυτό οφείλετε σε διάφορους προσωπικούς λόγους. Ώστοσο, θέλω να ξαναξεκινήσω τις αναρτησεις με θεμα τον χθεσινό αγωνα της εθνικής μας με τους Λετονούς.
Είδαμε μια εθνική μέτρια (όχι καλή). Σιγουρα έχουμε δει και χειρότερες εμφανίσεις αλλά και καλύτερες. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όπως τα παιρνουμε πάντα μετά το τέλος του κάθε αγώνα.
Ξεκινώντας από τον προπονητή:
Μαγκιά του που κάλεσε τον Φετφατζίδη αλλά όπως φαινεται αυτός ειναι χειρότερος από το ρεχάγκελ στις αλλαγές. Ξέραμε όλοι ότι ο Ρεχάγκελ τις ε΄κανε τις αλλαγές από το 70 και μετά. Αυτός όμως τις ξεκίνησε από το 81 και μετά. Αν τον έβαζε τον Φετφα μέσα νωριτερα θα έληγε 1-0 το παιχνιδι ή θα είχε διευρυνθεί το σκορ κι άλλο; Αφου φαινεται πως ο παικτης έχει την ικανότητα να σπάει τέτοιες άμυνες, τι τον κρατάς τοσην ωρα στο πάγκο και έχεις μέσα το Νινη;
Τι έκανε ο Νινης σήμερα;
Ελάχιστα πράγματα και σουταρε από όπουδηποτε. Αμ το ποδοσφαιρο δεν ειναι ετσι!!!! Είναι ομάδικό άθλημα. Πρέπει να τη σπάμε κιόλας την μπάλα όταν πρέπει
Και πάμε στο Τοροσίδη τώρα. Πολύ καλό παιχνίδι από τον ίδιο, αλλά αν συνεχισει να βουτάει έτσι νομιζω πως θα πρέπει να βρει καινουρια ομάδα Δεν ειναι δυνατόν, να ειναι μέσα στην περιοχή και να βουτάει να πάρει πέναλτι αντι να κάνει απλά την προσποίηση και να κανει το σουτ. Τέτοιους παίκτες δε θέλουμε στον Ολυμπιακό. Φαινεται πως ο Καραγκούνης τους εκπαιδεύει όλους μια χαρά στην εθνική.
Αντιθέτως, στην αμέσως επόμενη η ανατροπή του Μητρογλου οταν σηκωθηκε για κεφαλιά από τον αμυντικό των Λετονών ήταν πέναλτι πεντακάθαρο και κακώς δε δόθηκε. Επιπρόσθετως, η εθνική μας θα πρέπει να συνεχίσει τις νίκες της και να μην ελπίζει σε δωράκια από τους αντιπάλους της. Το καθηκον μας ειναι να νικάμε. Οι άλλοι ας κοψουν τον σβερκο τους.
Ας δουμε όμως και λίγο τα τζογαδόρικα. Ο Άσος της εθνικής μας ήταν στο 1,35. Ευτυχως όμως πέρασε και δε χάθηκαν για άλλη μια φορά λεφτά όπως ειχε γινει με τη Γεωργία. Το σκορ 1-0 φαινεται πως δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε και η Ελλάδα. Μια ζωή η Ελλάδα κολλημένη στο 1-0 οι νικες της. Το ακριβές σκορ , λοιπόν, 1-0 ξεκινησε στο στοιχημα από τα 7€ και έπεσε στα 5. Όσοι πάντως ειναι φιλοι των στατιστικων και βασιστηκαν ποντάροντας σε αυτό, δε βγηκαν χαμένοι. Για το άλλο παιχνίδι με το Ισραήλ σκέφτομαι να το ριξω και εγω ακριβες σκορ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου