Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Εισαι το ναρκωτικό μου μου-Θρύλος και στη ξάνθη

«Ντάρι ντάρι ντάρι τον Άρη , και μέτα μες στο ΟΑΚΑ , παλαμάρι του βαρκάρη» είναι το συνθημα που τραγουδουν χαρουμενοι όλοι οι γαυροι ύστερα από την νικη με την Ξάνθη. Αυτή η νίκη μας απογείωσε όλους εμάς τους οπαδούς!!! Τα βλέπουμε τόσα καλά όλα τα πράγματα, που ουτε χασίς να καπνίζαμε. Τι ευτυχία να περιμένεις με ανυπομονυσία να ' ρθει η κυριακή για να ευφρανθεί η καρδία σου. «Ολυμπιακός ευφραίνει καρδίαν οπαδού». Πόσο μπορεί να μας ζηλεύουν οι άλλοθρησκοι οπαδοί με τις χαρές που βιωνουμε και που θα βιώνουμε. Και αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τον πόλεμο που μας κάνουνε, τότε ειναι που απογειονόμαστε. Σήμερα Τρίτη και άλλες 4 μέρες ακόμα για να επαινέσω τις τρίπλες του Φετφατζπίδη, για να θαυμάσω την ταχυτητα του ρόμενταλ,για να μάθω τι θα πει δημιουργικότητα από το Φουστέρ,για να καταλάβω τι θα πει ευφυίια κα ευστροφία από τον Τοροσίδη κοκ. Όταν έβλεπα τον Ολυμπιακό με την ξάνθη, παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ ο αγώνας. Και όλο αυτό γιατί δε χορτάνα να βλέπω μπάλα. Δεν νομίζω, βεβαια, να πω τίποτα περιταίρω για τη στιγμή και υστερα από την είσοδο του Φετφατζίδη. Έβαλε και τον γκολ και κάπου εκεί χάζεψα τελείως. Σκώθηκα από τον καναπέ και βροντοφώναξα γκόοολ και ενημερώθηκε όλη η γειτονιά ότι σημειωσε γκολ ο Ολυμπιακός. Υστερα μόλις συνειδητοποίησα ότι τελειωσε ο αγώνας, περίμενα το επόμενο πρωί για να διαβάσω τις κόκκινες φυλάδες. Αυτό ειναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού!!! Να σε τρελαίνει, να σε αρρωσταίνει, να σε πορώνει , να σε κάνεις να θες να τα γραψεις όλα στα αρχίδια σου για να φωνάξεις Ολυμπιακός. «Τι και αν στα αρχιδια μας τα γραψαμε όλα, οικογενεια, φίλους και δουλειά, ρε δεν γαμιεται ο Θρύλος πάνω απ ΄ ολα μονάχα αυτος μου δινει τη χαρά» λέει το συύνθημα. Είμαι σιγουρος πως όλοι οι συγγαυροι θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και οι αντίπαλοι θα έρπω\ονται μοχθηρώς στα πατώματα περιμένοντας με το παραμικρό σταβοπάτημα να μας βάλουν τρικλωποδιά. Επομένως, αδέρφια μου γαυροι ας έχουμε τις επιφυλάξεις και τα μάτια μας 14

2 σχόλια:

  1. Θοδωρε καλησπερα. Πρωτα θα γλεντισουμε το παραρτημα των βαζελων απο τη Θεσσαλονικη, και μετα τεσσαρα στην καταστροφη του ποδοσφαιρου. Γιατι μπορει ο ...πρεσβης να εχει τους αραπηδες, αλλα εμεις εχουμε τα πεη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή