Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

H «ΚΑΘΑΡΗ» ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ


........της μαμάς σας το μουνί........... ή μάλλον καλύτερα της κωλοτρυπίδα σας του μπαμπά σας και εννοώ αυτή του Κάκου, Φλωράκια βαζελάκια..... Μια ζωή λαγοί θα είστε και ερωτευμένοι με την πούτσα και την ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.
Με απόδοση στο παιχνίδι :0%
Με διατησία υπέρ σας: 100%
Με κωλοφαρδία (ένα εξάλεπτο παίξατε μπάλα) :100%
καταφέρατε και νικήσατε τον Ολυμπιακό που έχει σαφώς καλυτερη ποιότητα παικτών.Δε ντρέπεστε λίγο; ΚΙΝΑΙΔΟΙ!!! Αυτό ειστε, ντροπιάζετε το ελληνικό ποδοσφαιρο
κ Κάκο ήταν πεναλτι αυτό που δώσατε στο σκυλάραπα Σισέ;
Γαμώ την καράφλα σου!!!
Πείτε μου ρε βαζελάκια ποιος ήταν ο Καλυτερος παίκτης από την ομάδα σας; Μήπως ο Σισέ; Ή ο Χριστοδουλόπουλος που έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 50 και να παίζετε εσείς με 10 παίκτες.
Τολμάτε και μιλάτε ορισμένοι για κοκκινη παραγκα στη διατησία όταν στα 5 φάουλ που γινόταν υπέρ μας δίνόταν το 1 και σε εσάς αντίστοιχα στα 5 φάουλ τα 4 δεν ήτανε.
Σον φουστέρ επίσης γιατι δε δόθηκε το πέναλτι;
Πρέπει να είναι πολύ πούστης και ρουφιάνος όποιος βάζελος νομίσει πως η ομάδα του νίκησε δίκαια και ναι όντως έπρεπε να νικήσει.
Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, έχουμε αν μη τι άλλο και μεις μερίδιο ευθύνης. Έστω ότι παιξαν αυτοί μόνο για ένα εξάλεπτο, εμείς από τη σειρά μας γιατί να τους αφήσουμε; Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε μπορείς να μου πεις τι μαλακία ήταν αυτή που έκανες ρε Ντουντού και άφησες μόνον του τον Τοροσίδη με 2 παίκτες, στον οποίο χάσαμε το μέτρημα στις κλωτσιές που δέχτηκε;

Εσύ Φετφατζίδη που ήσουνα; Τι νομίζεις οτί θα την γλιτώσεις επείδη είσαι πιτσιρικάς και μας είχες εντυπωσιάσει στα πρώτα παιχνίδια;Θα τα ακούσεις κι εσύ αυτά που πρέπει να ακουσεις Γιατί δεν πήγαινες πάνω στις φάσεις με τσαμπουκά; Φοβόσουνα τα ποδαράκια σου; Αν είναι έτσι, τότε πρέπει μάλλον να αλλάξεις ομάδα!!! Γιατί στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θέλουμε παίκτες που να καταθέτουν ψυχή σε κάθε παιχνίδι
Μπορεί επίσης να μου πει κάποιος ο Ρίερα που ήταν σημερα; Λέω κάποιος γιατί στη νόβα άκουσα από μια δημοσιογραφάρα ότι έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Εμένα προσωπικά δε μου άρεσε .Αν συνεχίσει έτσι ,κρίμα τα λεφτά που δωσαμε για να τον πάρουμε.
Εν ολίγοις, από εμάς μπορεί να μην απόδωσαν 3 παίκτες όπως έπρεπε, τους οποίους τους ανέφερα αλλά από τους βάζελους δεν απόδωσε κανείς πλην του Κάκου. Ποιο ήταν το ποδοσφαιρο του Σισέ, του Γκαρσία, Του Μπουμ Ζονκ που πάλι γελασαμε μαζ'ι του;
Εμείς τουλάχιστον είχαμε και έναν ιμπαγάσα, μιραλάς,μέλμπεργκ, τοροσίδη που έπαιξαν μπαλα;
Αναμένουμε αγαπητοί μου φίλοι πλέον εξελίξεις.
Ευελπιστώ στο δευτερο γυρό αδερφια, να μην τους λυπηθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου