Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Aντε γεια Μπαόκια

Σας κόψαμε την γλώσσα ε;
Ας προσέχατε να μην την βγάζατε! Μας ζαλίσατε όλη την εβδομάδα για τα πόσα γκολ θα ρίξετε μες στον Πειραιά. Όμως ο Μιραλάς, που ειναι ο καλυτερος γαμιάς, είχε διαφορετική γνωμη μαζί με τον φίλο του τον Ρόμενταλ και την λοιπή παρέα τους. 3 σας ρίξανε και λίγα σας ήτανε!
Με το μπήκατε μες στον αγωνιστικό χώρο κλάσατε πατάτες όπως ήταν αναμενόμενον.Η ατμοσφαιρα στο καραισκάκη ήταν καταπληκτική. Κάποια παιδιά μέσα από τη θυρα 7, δούλεψαν πολύ σκληρά για τη δημιουργία αυτου του καταπληκτικού coreo(ψηφιδωτού) που άφησε έκθαμβους άπαντες. Σειόταν για 90 λεπτά όλο το γηπεδο.Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλον το κόσμο του Ολυμπιακού.
Τωρα, βέβαια, μπαόκια τραβάτε στο αεροδρόμιο Μακεδονία να υποδεχτείτε την ομαδάρα σας. Καθώς έπαιξε με πάθος,ψυχή και πολύ βρωμιά. Να την χαίρεστε!!! Βούλγαροι!
Για να πάμε και στα διαιτητικά, δεν νομίζω να έχετε κάποιο λόγο να διαμαρτυρεστε αν και πολλά θα ακούσουμε εντός της εβδομάδας.Πριν πείτε , βέβαια, οτιδήποτε κοιτάξτε τις αποφάσεις του μακεδόνα Παμπορίδη, ο οποίος έπρεπε να αποβάλει τον σκυλάραπα Ζουέλα από το πρώτο ημίχρονο, όπως και το κωλοπαιδαράκι τον Γκαρσία. Αλλά και ο ίβιτς έπρεπε να αποβληθεί νωρίτερα και όχι στο ΄60 όπως έγινε.
Τέλος, θέλω να απευθυνω μια ερωτηση στο δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ερμηνευε τον αγώνα: «Τι ξαφνικός εθνικισμός ήταν αυτός που σας έπιασε».
Σας πείραξαν που οι οπαδοί του Θρυλου έβριζαν την Θεσσαλονική; Λογικό δεν είναι;Σε γηπεδο ήταν όχι σε εκκλησία! Όταν πάμε εμείς στη Τουμπα αυτοί δε βρίζουν τον Πειραιά; Αλλά εκεί δε σας είδα να λέτε τίποτα.
Τέλος, προς αποφυγην παρεξηγησεων διαφωνουσα κι εγ'ώ με κάποια συνθηματα πχ «Γαμιέται ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονική», διότι και ο Ολυμπιακός έχει παικτες και φιλάθλους που ειναι από τη Θεσσαλονική και γενικοτερα την Μακεδονία

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ...
    ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΖΗ...

    ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΕΩΣ ΤΟ 95. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΦΛΩΡΟΙ-ΚΟΤΕΣ-ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΞΑΝΑ!

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή