Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πρέσβυς

Είδα προχθές όπως όλοι οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου την τσόντα ανάμεσα στον πρέσβυ και την Μπαρτσελόνα. Εκεί , όπου ο πρέσβυς πήρε τα 3 της Μπαρτσας και αυτό διότι ετοιμάζεται η ισπανική ομάδα για το Ντέμπρυ με την Ρεάλ.Αλλιώς θα έτρωγε πάλι 5ρα Δεν θέλω να αναλύσω , το  πως έπαιξε ο Παναθηναικός καθώς σε όλους μας είναι γνωστό πως η βαζέλα. Θέλω , όμως να σταθώ στο καφριλίκι των λαγών οπαδών.
Ο πρέσβυς, για όσους δεν ειδαν τον αγώνα την τετάρτη, ρεζύλεψε το ελληνικό ποδοσφαιρο. Κάποιος τραμπούκος και τσαμπουκάς, εισχωρησε μες στο γηπεδο και έσπευσε προς τον Μέσι για να του κάνει άσεμνες και απρεπείς χειρονομίες. Συγχαρητηρια , λοιπό, στους ανθ΄ρωπους που φυλάνε το γηπεδο, και «επέτρεψαν» στο τιποτένιο αυτο χαρακτηρα να εισβάλει μες στο γηπεδο. Επιπλέον, κάθε φορά που έκανε αλλαγές η Μπαρτσελόνα, οι βάζελοι οπαδοί αποδοκιμαζαν τους παίκτες της που αποχωρούσαν, οι οποίοι ήταν παγκόσμιας κλάσης. Ακόμα, άναψαν και καπνογώνα πράγμα που απαγορευέται συμφωνα με τους κανονισμούς της ουεφα. Τώρα, όπως αναμένεται δεν θα την βγάλει εύκολα πέρα ο Βάζελος.
Τέλος , θέλω με βάση αυτη την ανάρτηση να ψηφίσετε και στην αντιστοιχη ψηφοφορία του blog μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου