Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΡΗΣ

Χαιρετώ την κάθε ολυμπιακη ψυχή , η οποία θα πρέπει μετά το 6/6 να είναι χαρούμενη. Και αν μη τι άλλο. Και ποιος οπαδός δεν θα μας ζήλευε. Έστω και αν οι παικταράδες μας μας έκαναν να αγωνιούμε λίγο στο δευτερο ημίχρονο, στο πρώτο ήμίχρονο ήταν αυτοί που ήταν καθώς μας χάρισαν σουπερ θέαμα. Όμως επειδη κάθε ποδοσφαιρικός αγωνας ειναι διάρκειας ΄90 λεπτών και όχι ΄45, θα πρέπει να αναφερουμε και τα κατά από τον αγώνα με τον Άρη. Στο μεν πρώτο ημίχρονο όπως είπαμε όλα καλά, η ομάδα μπήκε φουλ επιθετικά, σημειωσε στο δευτερο λεπτό το γκολ και θα μπορουσε μέσα στα πρώτα 45 λεπτά να πετύχει άλλα 3. Στο δε δευτερο, τα πράγματα ηταν διαφορετικά.Ο Ολυμπιακός δεν έδειξα το χαρακτηρα ομάδας που έδειξε και στο πρώτο. Θέλω να πιστευω πως οι παίκτες μας έκατσαν να «ξεκουραστούν», για να κρατήσουν δυνάμεις ώστε να ξεδώσουν με τον ακατανόμαστο το Σάββατο. Οι παίκτες που δε μου άρεσαν, κατά την ολυμπιακή μου άποψη ήταν Φουστερ: μέτριος με αρκετές λανθασμένες πάσες, Ριέρα: δεν έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει, όσο για τη φάση που σημείωσε το γκολ, αν παρατηρησατε τη μπάλα την βρηκε με το καλάμι και όχι με πλασέ,Βεβαια ήταν δυσκολο εως απίθανο να να χανοταν ένα τετοιο σιγουρο γκολ αλλά και ο Φετφατζίδης:έκανε ναι μεν κάποια θεματικά κολπάκια που ξεσηκωσαν το κοινό αλλά ηταν πεσμένη η απόδοση του σε σχέση με προηγουμενα παιχνίδια. ΠΡΟΣΟΧΗ για να μην παρεξηγηθω, δεν λέω πως δεν έπαιξε, αλλά ήταν λίγο χειροτερος από τους προηγουμενους αγώνες. Άλλωστε μην ξεχναμε πως όλη τη βδομάδα είχε πρόβλημα με το πόδι του και η θέση του δεν είναι εκεί που τον έβαλε ο Βαρβέρδε.
Αυτά για το χθεσινό ματς καθώς πλέον το παιχνιδι με τον Άρη ανηκει στο “χθες”. Τωρα κοιτάμε μπροστά. Τρεις και η σημερινή μέρα και πάμε μες στο εξοχικό για παλαμάρι του βαρκάρη. Ωστόσο , έχουμε και αυριο παιχνίδι με την Ηλιουπολη, στο οποίο παιχνιδι εγκυμονεί μέγιστος κινδυνος αρκει να θυμηθουμε στα περσινά με τις Σέρρες. Δεν είναι ευκολο το παιχνίδι με την Ηλιουπολή. Κατα πάσα πιθανοτητα ο Ερνέστο θα δοκιμάσει παίκτες όπως Ζαιρί, Νεμεθ , δηλαδή παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα εως τωρα παιχνίδια. Οι παραπάνω με τη σειρά τους οφείλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί από τα μαλλιά και να να δειξοουν στο βαλβέρδε την πραγματική τους αξία . Επιπλέον, οι τόνοι στο Ρέντη πρέπει να μείνουν πεσμένοι. Δεν μας ενδιάφέρει τι λένε οι αντικειμενικοί, οι στατιστικολογοι και διάφοροι επιτηδειοι πως ο Ολυμπιακός αν παίξει όπως παίζει ειναι ηδη νικητής. Τα πάντα αποδεικνυονται μες στο χορτάρι. Ο Λαγός μην νομίζετε πως θα παίξει όπως έπαιξε με το ΑΕΚάκι. Θα δωσει και την ψυχή του για να μας νικήσει. Επομένως, αν μπουμε μες στο αγώνα με την ψευδαισθηση πως ειμαστε ήδη νικήτες ή οτι τα βαζελάκια θα μας αφησουν να τους κερδίσουμε, θα πρέπει να ειμαστε πολύ γελασμένοι. Εδώ σκυλιάζουν όμάδες όπως Ξάνθη, Πανθρακικός, Σέρρες, Τριπολη (τυχαία τις αναφερω) να μας νικήσουν, ειναι δυνατόν να μην σκυλιάσει ο αιωνιος αντιπαλος; Και όπως θέλουμε εμείς την νικη για να πάρουμε από Οκτωβρη το πρωτάθλημα, αυτοί θέλουν την νικη :πρωτον για να μας πλησιάσουν, δευτερον για να ηρεμησουν οσον αφορά σαν ομάδα και τρινον επειδή ειμαστε το άχτι τους.
Συνοψίζοντας, πρέπει να καταθέσουμε τη ψυχή μας στον αγωνα με τον Βάζελο αλλά δε πρέπει να ξεχάσουμε πώς πριν από αυτον παίζουμε και εκτός έδρας με την Ηλιουπολη. Τέλος, είμαι σιγουρος πως το Σάββατο το βράδυ, η νυχτα θα ειναι κόκκινη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου