Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Έκλασε κανείς;

Διάβαζα στο αστείο site του leoforos.gr την συνέντευξη του κ. Δομάζου με τίτλο« Φωνάζει ο κλέφτης»
χα0χα0χ0α0χ0α.
Όποιος θέλει να την διαβάσει και να γελάσει μπορεί επίσης να κάνει κλικ εδώ.
Λέει χαρακτηριστικά:

Πως είδατε τις αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα από χθες και τις ανακοινώσεις Άρη και Ολυμπιακού αντίστοιχα;
 «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι με τις ενέργειες που έγιναν τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ρίξει την «Αυτοκρατορία του Κόκκαλη».* Ο Νίκος Πατέρας ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα να αντιμετωπίσει φαινόμενα διαιτησίας και αδικίας του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία όταν ο ίδιος ευνοείται τόσα χρόνια»**.

* Γιατί δεν λέτε άμεσσα ότι οι αντιδράσεις  και οι ανακοινώσεις των δύο ομάδων είναι δίκαιες και απόλυτα σωστές. Ή μηπως ήταν όντως πέναλτι το άλμα εις μηκος του βυντρα
**Πράγματι ο Ολυμπιακός έχει πάρει κάποια σφυριγματα όπως όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες. Αλλά το θέμα είναι πως εμείς το παραδέχομαστε. Γιατί άλλη η νοοτροπία η δική μας, άλλη η δική σας. Γαύροι εμείς λαγοί εσείς!

Ποια η συμπεριφορά σας βαζελάκια απέναντι στον καραγκουνη τον οποίον τον έχετε και βουτάει συνέχεια. Εμείς το ντιόγκο που δεν έπαιζε μπάλα και βουτουσε τι τον κάναμε; Τον στείλαμε πισω στη βραζιλία. Αλλά ξέχασα ο Καραβουτας έκανε και καριέρα στην Ιντερ. Μην κάτσω τωρα και τον συγκρινω με τον Γιωργο. Γιατί άλλο βουρτσα και άλλο π..τσα.
Αυτη, η διαφορά μας!
Μποχα βρωμα η δικιά σας ιστορία- Περηφάνεια και δοξα η δικιά μας
Επιπλέον, ξεχάσατε να μιλήσετε και για τη βρωμα του  Δούρου, τις βουτιες του Νινη πέρσυ, το σφάξιμο του Αρη στο ΟΑΚΑ χθές και άλλα πολλά τα οποία αν κάτσω και τα γραψω εδω πέρα δεν προκειται να τελειώσω ουτε του χρόνου τέτοια μέρα.



H χθεσινη ιστορία όμως δε τελειώνει εδώ. Όπως είπε και ο μαρινάκης αυτό το σφυριγμα κατά του Δαλούκα είναι κατά του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν είχε και άδικο ο Μαρινάκης όταν τα δηλωνε αυτά; Δείτε τι γραφουν η επισημη σελίδα της μπαρτσελόνας στο site της

Victòria del Panathinaikos davant l’Aris (0-1)

www.fcbarcelona.cat

El Panathinaikos visitarà dimarts el Camp Nou després
de guanyar al camp de l’Aris de Salònica per 0-1. El Rubin Kazan s’ha imposat a l'Amkar Perm (3-0)
, mentre que el Copenhague ha empatat a casa davant el Silkeborg (2-2).

El primer rival del Barça a la Lliga de Campions no ha fallat
en el seu compromís de la Superlliga grega. L’equip de Giorgos Daloukas ha guanyat per 0-1 al camp
de l’Aris de Salònica, entrenat per l’extècnic del Mallorca i València Héctor Cuper.
L’únic gol del partit l’ha marcat Cissé, de penal, en el minut 43 del primer temps. Després de dues jornades, el Panathinaikos suma 4 punts després que punxés en la primera jornada a casa contra l’Skoda Xanthi (1-1).
Με λίγα λόγια για όσους δεν ξέρουν ισπανικά λέει πως η ομάδα του Γιωργου Δαλούκα (όχι Νιόπλια)
 νικησε την τον Άρη Θεσσαλονικης του Εκτορ Ραουλ κούπερ ο οποίος έχει αγωνιστει στη Βαλένθια και τη Μαγιόρκα. Αυτός ειναι ο πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαί
ρου, που μας ξεφτυλίζει διεθνώς.

Τέλος, να σας ενημερωσω με ένα πιο προσφατο γεγονός : «Πως ο Δαλουκα η παίζει Β Εθνική ή κρεμάει τι σφυριχτρα» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ. Ο Μαρινάκης έκανε πράξη τα λόγια του. Έστειλε σπίτι του τον Δαλούκα, για να γινει η αρχη της  καθαρσης του Ελ. Ποδοσφαίρου

2 σχόλια:

  1. Θοδωρε, έχουν ξαμολύσει τα φερέφωνά τους, τους και καλά έγκυρους και αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να μας πείσουν οτι ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να μιλάει... Καλά τα γράφεις, αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο Δαλούκας, είναι αυτοί που έβαλαν τον Δαλούκα να σφυρίξει και να είσαι σίγουρος ότι θα φυτρώσουν και άλλοι Δαλούκες... Ειμαι 37 χρονών και έχω ζήσει την βρώμα που αναδύει η καταστροφή του ποδοσφαίρου που λέγεται Παναθηναικός, για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ eliasp.

    ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ... ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΡΕ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΟΥΝ! ΣΙΓΟΥΡΟ!

    ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Η ΘΡΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ , ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
    ΔΕΝ ΠΑΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ (ΚΟΚΚΑΛΗΣ), ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΔΥΝΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή