Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ντροπή σας ξεφτύλες

όπως ενημερωθήκατε ήδη, η ομάδα μας ηττήθηκε απέναστι στους πεθαμένους αεκτζήδες τζάμπα. Χάρισαν έτσι 3 βαθμούς. Δεν θα κάτσω σε αυτη την ανάρτηση, να  διαμαρτυρηθώ για την διαιτησία η οποία μπορούμε να πουμε πως λειτουργησε και σήμερα εις βάρος του ολυμπιακού αλλά θα στήσω τους παίκτες έναν προς έναν στη γωνία και θα τους τα πω όπως τους αρμόζει. Ξεκινάμε με τον νούμερο ένα πιο άχρηστο παίκτη σήμερα: ντουντού. Τι προσφερε; τίποτα στον Ολυμπιακό ένα γκολ στην ΑΕΚ. Έχασε πέναλτι, έχασε τον σκυλάραπα ντιόπ όταν γύρισε την μπάλα στον μπλάνκο και γενικώς σε όλο το παιχνίδι έκανε τρομερά λάθη.Μετά τον ντουντού ακολουθεί ο Αβράαμ, ο οποίος είχε αναλάβει να ανεβάζει την μπάλα λες και αυτή είναι δουλειά. Αποτελεσμα των ενεργειών του ήταν να βγαινουν συχνά σε αντεπιθέσεις οι αντίπαλοι. Στη συνέχεια βρίσκουμε τον πάντελιτς. Πολύ μουσκάρας και ατσουμπαλος. Τραβουσε σουτ από οπουδήποτε με αποτέλεσμα να χάνει η ομάδα την μπάλα. Το αποκορυφωμα ήταν στο τελευταιο λεπτό που του δόθηκε η ευκαιρεία να ισσοφαρίσει και έστειλε την μπάλα στο γάμο του Καραγκιόζη. Ο Μήτρογλου κ. Βαρβέρδε θα έχανε τέτοια ευκαιρεία; Μετά από αυτους τους τρεις ακολουθούν οι φουστέρ και χολέμπας, ενώ μερίδιο ευθυνης έχει και ο Βάσκος τεχνικός
Τώρα όσον αφορά τους αλλοθρησκους ας προσέχουν γιατί υπάρχει και επαναληπτικός γυρος μες στο ναό. Εκεί όπου μπάλα θα παίξει ο 12ος παίκτης μας και όχι κάθε χαραμοφάης και άμπαλος «εππαγγελματίας». Όσο για τα βαζέλια, έχουν βγάλει μεγάλη γλώσσα και που να δείτε αυριο τι θα λένε τα πρωτοσελιδά τους (τα δικά μας να δω τι θα λένε;) ας προσέχουν γιατί παίζουν εκτός με την κέρκυρα.

1 σχόλιο:

  1. μακραν ο χειροτερος ηταν ο μοντεστο με τον ρομενταλ
    ιδικα ο ρομενταλ εκτος παιχνιδιου
    ο μοντεστο στο δευτερο δεν μπηκε καν ολο εκτος θεσης ηταν στην αμυνα και στην επιθεση ανυπαρκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή