Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Όταν φωνάζετε : Ελλάς Ευρώπη Παναθηναικος

Να θυμάστε και την απάντηση. Έτσι σας γαμάει ο Ολυμπιακοός.
Αυτοί ειστε βαζελάκια!!! Λαός της φάπας!
Πήγατε στην ευρωπη και όχι μόνο ξεφτυλιστηκατε εσείς οι ιδιοι αλλά πρεσβευσατε για να ξεφτυλιστεί και το ελληνικό ποδοσφαιρο. Τωρα καθιστε να διαμαρτυρεστε για το πεναλτι του Φετφατζίδη(το οποιο ειναι πεντακάθαρο) και να λέτε πως δινονται αραουτ ανάποδα υπερ του Ολυμπιακού. Μηπως αδικηθηκατε και χθες από την διαιτησια; Μηπως δεν ητανε πέναλτι αυτο του Μαρινου;
Όσο για τον δικο μας αγωνα επειδη δε προλαβα να γραψω την αποψη μου όπως κάθε φορά έχω να πω τα εξής:
Ο Φουστερ αν και δε με ικανοποίησε φαινεται πως ειναι παικτης με αρχίδια εφ΄οσον αναλαβε να εκτελέσει το πέναλτυ. Χαρά, όμως ο Βαρβέρδε. Και ειδικά οι πανηγυρισμοί. Λες και πήραμε το παγκοσμιο κυππελο. Αλλά όλα δικαιολογουνται όταν έχεις χαμμένα 3 πέναλτυ και όλοι οι άλλοι σε κοροϊδεύουν.
Ο Μοντέστο επίσης πολύ καλός.Αν επιστρεψει ο Μέλμπεργκ υπάρχουν πιθανοτητες να φάει πάγκο ο Αβράαμ, καθως δεν ικανοποιεί αρκετά.
Επέστρεψε και ο παλιός καλός Ιμπα.
Και τέλος ισως ειναι καιρός να αλλάξει μπράτσο το περιβραχιόνιο. Δεν ειναι δυνατον να είναι αρχηγός ακόμα ο Ντουντου, όταν αποδιδει μηδεν ποδοσφαιρο. Προτεινω προσωπικά Μέλμπεργκ !!!!!!!!!
Όσο για το κοσμο μας, είναι όλα τα λεφτά.
Και για να επιστρέψουμε και στα χθεσινά, στον αγωνα δηλαδη του βάζελου. Αρκετα εντυπωσιαστηκα από τους φιλαθλους της Κοπεγχάγη. Ήταν εξαιρετικοί. Χωρις όμως να μπω στη διαδικασια να τους συγκρινω με τους δικους μας, οι οποίοι ειναι καλυτεροι σε όλο το κοσμο.
Και κλεινοντας θέλω να πω δυο λογια στο Φερέιρα που χτυπουσε χθες στο κεφαλι του με την απόδοση των πράσινων:
« Δεν σου φταίει κανείς, παρά το ελάχιστο μυαλό σου. Φυγε όσο το δυνατον γρηγοροτερα για την αποφυγη μεγαλύτερων εξευτελισμών. Τι ήθελες και πηγες και εμπλεξες με αυτούς;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου