Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Μονον ο Θρύλος

μπορεί και τα κάνει αυτά. Διότι αυτός είναι η καλύτερη ομάδα σε όλη την Ελλάδα και από τις κορυφαίες σε όλο τον κόσμο. Πότε ξανά ελληνική ομάδα πήρε τέτοια πρωτοβουλία; Να καλέσει ένα σωρό ποδοσφαιρικούς αστέρες και να διαθετήσει τα εξοδα του αγώνα σε άπορους,  φτωχούς, σεισμοπαθείς κτλ; Ο Θρύλος ήταν χθες, όπως και είναι πάντα, ο πρέσβης της Ελλάδας , όχι μονο του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά της Ελλάδος σε όλους τους τομείς, σε όλο τον Κόσμο.
Χθες έκαναν παρέλαση από τον αγωνιστικό χώρο γιανακόπουλος, τζολε, γεωργάτος, ανατολάκης. Πότε ξανά ομάδα είχε τετοιους παικταράδες που έσερναν τον πανικό στους αντιπάλους;
Χθες λοιπόν, είχαμε την ευκαιρεία να τους ξαναπολαύσουμε αυτούς έστω και για λίγο. ο Χρόνος διάρκειας μπορεί να ήταν, αλλά η συγκίνηση μεγάλη. Έστω και αν τον είδα τον αγώνα από την γαμημένη την τιβί, δάκρυσα όταν ειδα τον γεωργάτο να προσπαθεί να πιάσει μια μακρινή μπαλιά. Τι συγκινηση! Τι υπέροχο αίσθημα! Τι μεγαλείο είναι να εισαι Ολυμπιακός! Είδικα ένα μακρινό σουτ το Αλεξανδρή έξω από την περιοχή ηταν όλα τα λεφτά. Η μόνη στεναχωρια μου είναι ότι δεν είδα τον μάγο με το 10. Είχε προσωπικά προβληματα, λένε. Δεν πειράζει. Ελπιζω πως θα έχουμε την αξιωση να τον δουμε να ρίχνει στη μπάλα έστω μονάχα ένα σουτ. Και κάτι για να κλείσω το άρθρο. Πειτε με υπερβολικό, πειτε με τρελό αλλά για μένα ο Ζιο στην εποχή του ήταν ο καλύτερος  παίκτης σε όλο τον κοσμο για την εποχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου