Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Δε θέλω κανένα παίκτη στα μεταγραφικά. Το κατσιγιο θέλω! Γίνεται;

Έχω βαρεθεί να ακούω και να διαβάζω για ένα σωρό ονόματα στα μεταγραφικά. Καθόλου σημασία δεν  δίνω προσωπικά σε τέτοια θέματα.Όποιος παίκτης και να ρθει στον Ολυμπιακό κανείς δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Νέρι Καστίγιο. Αν μου ζητούταν η προσωπικη μου επιλογη για τον ποιο παίκτη θέλω ΤΩΡΑ στην ομάδα ή αν καλυτερα ήμουν πρόεδρος έναν παίκτη θα διάλεγα ανάμεσα στους τόσο χιλιάδες παίκτες.
Νέρι αλμπέρτο Καστίγιο.
Τι και αν έχει να παίξει 2-3 χρόνια να παίξει μπάλα; Στον ολυμπιακό θα βρεί ξανά τα πατηματα του. Θα μιλάει στη μπάλα ακόμα και τωρα αν έρθει. Μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να παίξει, γιατί σε αυτόν θα ξαναενσωματωθεί αμέσως. Το αίμα του ειναι κόκκινο και το dna του δείχνει ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ
Ο κόσμος του Θρύλου τον γουσταρει τρελά όπως και αυτός την ομάδα.
Γιατί λοιπόν δεν τον φέρνετε στην ομάδα.
Ο Ολυμπιακός από αυτο τον απίκτη λίγα έχει να χάσει και πολλά να κερδίσει.
Ας δουμε την πρόσφατη συνεντευξη του η οποία με έκανε να δακρυσω από χαρά και συγκινηση:
-Για να μη το κουράζουμε ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σου κάνει κλικ;
«Θα ήμουνα ψεύτης αν έλεγα το αντίθετο. Έμεινα επτά χρόνια σε αυτή την ομάδα και από μικρό παιδί που ήρθα πέρασα πολλά. Ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάλα και να κάνω καριέρα. Σε όλες μου τις συζητήσεις μιλάω για τον Ολυμπιακό και αυτό θα κάνω πάντα».

-Όταν έρχεσαι στην Ελλάδα πάντα τα ο σενάριο της επιστροφή σου υπάρχει. Μπορεί αυτό να γίνει ποτέ τελικά, η θα γράφουν μόνο οι εφημερίδες;
«Μακάρι να γινόταν αυτό και εγώ το ξέρεις ότι έχω κάνει τα πάντα για να επιστρέψω, αλλά έβρισκα μια πόρτα κλειστή και αξεπέραστα προβλήματα. Η καρδιά μου είναι ανοιχτή για αυτήν την ομάδα. Θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρει, αλλά δεν θέλω να παρακαλάω και ολας. Και τι δεν έκανα και πέρσι για να γυρίσω, όχι για τα λεφτά, αλλά για να παίξω μπάλα. Αισθάνομαι ότι δεν έφυγα ποτέ από τον Ολυμπιακό, αλλά θα πρέπει να συνεχίσω και την ζωή μου να δω τι θα κάνω. Τον τελευταίο καιρό έγιναν πολλά πράγματα και ποτέ δεν κατάλαβα ποιο ήταν το εμπόδιο. Έτρεχα μαζί με τον αδελφό ου κάθε ημέρα στα γραφεία και όλο περιμέναμε να τελειώσει το θέμα, αλλά όλο συναντούσαμε εμπόδια και κάποιο πρόβλημα. Κάποια στιγμή απογοητεύθηκα και το πήρα απόφαση, ότι δεν θα γίνει τίποτα.»

-Τελικά φαίνεται ότι η μεταγραφή σου στην Σαχταρ ήταν ένα μεγάλο λάθος.
«Έγιναν πολλά πράγματα και μια μεταγραφή που δεν ήθελα ποτέ. Όσο περνάει ο καιρός το καταλαβαίνω και καλύτερα. Περίεργες καταστάσεις. Στη αρχή και εγώ είπα ότι μπορεί να είναι και καλά στην Σαχτάρ, αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν ένα λάθος. Μου ήρθα και πολλά πράγματα στραβά, έχασα τους γονείς μου, και δεν ήμουν καλά. Μια περίοδος όλο εμπόδια και προβλήματα. Τα είχα χάσει και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήθελα ποτέ να γίνει αυτό, αλλά ξέρουν όλοι ότι πιέστηκα για να πάω, γιατί ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε πολλά χρήματα. Μου είπαν ο Πέτρος ο Κόκκαλης και ο Ίβιτς ότι πρέπει να πάω γιατί θα υπάρχει πρόβλημα και αναγκάστηκα να το κάνω χωρίς να το θέλω. Στη αρχή έλεγα ότι είναι μια εμπειρία , αλλά μετά το σκέφτηκα καλύτερα και δεν ήθελα. Όμως το είχαν πάρει απόφαση. Έλεγα ότι μετά τον Τζόλε θα ήμουν εγώ και θα έμενα για πάντα στον Ολυμπιακό. Και ξαφνικά ήρθαν τα άνω κάτω.»

«Ο πρόεδρος σε έφερε όχι εγώ…»!
Ο Νέρι Καστίγιο δεν μπορεί να ξεχάσει την πρώτη «σφαλιάρα» που έφαγε στην πρώτη του προπόνηση με την Σαχτάρ και τα λόγια του Ρουμάνου προπονητή που τον έφεραν σε απόγνωση

-Τόσο άσχημα ήταν τα πράγματα στην Ουκρανία;
«Άστα να πάνε. Ξέρεις που τρελάθηκα; Πήγα στην πρώτη προπόνηση της Σαχταρ και έρχεται ο Λουτσέσκου και μου λέει. Δεν είσαι δική μου επιλογή, αλλά του προέδρου. Αυτός σε έφερε , όχι εγώ. Δεν μου κάνεις εγώ ζήτησα τον Λουκαρέλι. Τρελάθηκα και δεν ήξερα τι να κάνω. Απογοητεύθηκα και από τις συνθήκες, γιατί η Ουκρανία είναι δύσκολη χώρα. Είχα άγχος και τίποτα δεν μου άρεσε. Αλλά έπρεπε να κάνω υπομονή, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Ούτε ψυχολογία είχα , ούτε τίποτα. Η γυναίκα μου ήταν να γεννήσει και δεν είχα γιατρό Έτρεχα από εδώ και από εκεί. Κάποια στιγμή τρελάθηκα και είχα έρθει σε απόγνωση. Από όλη αυτή την ιστορία ο χαμένος είμαι εγώ, γιατί έμπλεξα σε κάτι που δεν το ήθελα. Εντάξει καταλαβαίνω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια εταιρεία και ήθελαν να πάρουν χρήματα, αλλά εγώ τι να κάνω, που ήθελα να μείνω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου