Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΓΙΝΑΜΕ ΚΛΑΨΑ

διότι δεν παραδεχόμαστε ότι δεν παίξαμε καλά (δηλαδη όπως έπρεπε) στον αγωνα με τον Ηρακλή και ηττηθηκαμε αλλά ριξαμε το φταιξιμο στη διαιτησία. Για όσους δεν ξέρουν για ποιες φάσεις διαμαρτυρόμαστε, οι φάσεις ειναι όλες κι όλες δυο. Στην ουσια 2 πέναλτι υπέρ μας που δε δοθηκαν.
Το πρώτο ήταν στην φάση που ο Μητρογλου έχασε το απίστευτο γκολ ενω νωριτερα ειχα ανατραπεί αντικανονικώς ο Ιμπαγάσα.
 Ότι ήταν Πέναλτι, ήταν! Αλλά αν το έβαζε το γκολ ο Μητρογλου, θα λέγαμε πως έπρεπε να  είχε δοθεί το πέναλτι; Επομένως κατα τη γνωμη μου η διαιτησία δεν επηρέασε το σκορ του αγωνα σε αυτη τη φαση. Όλα ήταν στο χέρι του Μητρογλου.
Και η άλλη φάση που διαμαρτυρομαστε είναι μια ανατροπή του Φετφατζιδη μες στην Περιοχή, το οποίο ήταν καθαρό πέναλτυ. Αν ειναι,λοιπόν, τωρα δυνατόν να διαμαρτυρεται ένας ιστορικός συλλογος σαν τον Ολυμπιακό για ένα μονο και μονο πέναλτυ που δε δοθηκε!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Αυτα Θοδωρε, ειναι τα καραγκιοζιλίκια που μας έχουν συνηθισει τα βαζελάκια εδώ και χρόνια. Τώρα κάνουμε και εμεις τα ίδια. Που με τα εκατομμύρια που έχουν ξοδευτεί θα έπρεπε να το είχαμε πάρει το ματσάκι άνετα και να μην χρειαζόμαστε τη διαιτησία. Ευχή και κατάρα μου προς όλους τους Ολυμπιακούς. Ας χάσουμε το πρωτάθλημα, ας τα χάσουμε όλα... ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή