Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Είναι ΚΑΙ γελοιίοι

εκτός από ΠΕΛΑΤΕΣ!
Ειναι γνωστό , πως η κλεψιά του ΝΕΜΕΘ από τον Βάζελο, τους έχει ενοχλησει πάρα πολύ τους πράσινους. Και προσπαθούν να μας πουν πως πηραν εκδικηση , παίρνοντας  τον Πλέσιτς μέσα από τα χέρια του Μαρινάκη.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!!!.
Μπήκα σημερα στο εμμετικό στέκι των πελάτων lewforos.gr και διάβασα πως ο Πλέσιτς  έκλεισε πόρτα στον Ολυμπιακό και προτίμησε τον Παναθηναΐκό.
Και ρωτώ εγώ:
Πότε ρε κακομηρηδες ενδιαφέρθηκε ο Θρυλος για τον Πλέτς, που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του; Δημοσιευματα σε όλες τις κοκκινες εφημερίδες ανέφεραν από το Σάββατο πως ο Βαρβέρδε δεν θέλει άλλες μεταγραφές. Ξενα δημοσιευματα έστελναν τον Πλέσιτς στον Ολυμπιακό και η ΠΑΕ τα διεψευδε το ένα μετά το άλλο. Εκτός λέω εγώ αν φοβόταν τον ενδεχόμενο πάτο της μεταγραφής από τον ΠΟΑ όπως επίσης αναφέρουν οι Βάζελοι.
Ευτυχως μάγκες που υπάρχουν οι Βάζελοι και τα δημοσιευματά τους που μας κάνουν και γελλούμε!
χαχαχα

3 σχόλια:

  1. ΡΕ Θεόδωρε ΑΣ' ΤΟΥΣ...

    ΑΣ' ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΕΝΑ - ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ... ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ?? ΕΛΑ ΝΤΕ...

    ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΛΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΟΥΣ "ΒΟΥΤΗΞΑΜΕ" ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ??? ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΒΡΑΑΜ, ΜΟΝΤΕΣΤΟ, ΝΕΜΕΘ, ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΚΤΛ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!

    ΑΣ' ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΩ... ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε λιγο θα μας πουνε τα αεκακια οτι μας πηραν και το πατσατζογλου μεσα απο τα χερια!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Θοδωρε ! Με τι να πρωτογελάσει κανείς με δαύτους... Από τη μεγάλη ευρωπαική πορεία(!)που κάνουν κάθε χρόνο,μέχρι τις φοβερές μεταγραφές τύπου Μπουμσονγκ και Πλεσις.Από τις βούτες του Καραμήτρου μέχρι το φοβερό ταλέντο του Νινη (δέκα χρόνια ταλέντο είναι αυτός).Απο τις κλαψες για τη διαιτησια μέχρι τις επιθέσεις τάχα μου με αεροβόλα κάθε φορά που τρώνε τριάρες από το Θρύλο. ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή