Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Σήμερα η ομαδάρα μας έρχεται αντιμέτωπη κοντρα στη Γριά και ο δρόμος για την νίκη ειναι μόνοδρομος. ΟΥΤΕ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ!!!
Και όταν λέμε ΝΊΚΗ, εννοούμε ΝΙΚΗ σε συνδιασμό με θέαμα, πράγμα το οποίο ελπίζουμε να πετυχει σημερα η ομάδα μας των μεγάλων αστέρων.
Βέβαια δεν πρέπει να ξέχναμε πως κάθε αρχή και δύσκολη. Εχω ακούσει και έχω διαβάσει πως στις προπονησεις πέφτουν κορμιά. Αλλά, άλλο προπόνηση, άλλο επίσημο ματς.
Προσωπικά πιστευω πως θα ναι πολύ δυσκολο παιχνίδι καθως η ομάδα μας δεν έχει αποκτήσει την ομοιογένεια που απαιτειται για να παίξει την σουπερ μπάλα, αλλά θα στηριχτεί σε προσωπικές προσπάθειες των αστέρων μας.
Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται στο κορμό της άμυνας ,εκεί όπου θα λείπουν οι τιμωρημενοι Ραούλ και Μέλμπεργκ και καλούνται οι επίφοβοι ( για μένα) Χολέμπας και Μοντέστο να κάνουν τέλεια συνεργασία με Τόρο και Αβράαμ.Παρεμπειπτόντως, δεν  πρέπει να ξεχνάνε και τις οδηγίες του Βαρβέρδε: « Δεν γυρνάμε την μπάλα στον Αντώνη».
Από την άλλη στην επιθεση δεν νομίζω να έχουμε τεράστιο πρόβλημα αν οι Ιμπαγάσα, Ριερα, Ρομενταλ σερβιρουν και οι Μητρογλου/Πάντελιτς κερνάνε σωστά.
Τέλος, ας ευχηθουμε καλή επιτυχια στους παίκτες και ελπίζουμε με το καλημέρα να κάνουν τον +2 από τον περίγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου