Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;

Δεν μπορεί να χάνουμε από τη γριά και να μην φταίει κανείς. Κάποιος φταίει .Κατα  την γνωμη μου αυτός που κουβαλάει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης είναι ο Βαρβέρδε και δεν κάνω αντιολυμπιακό ρεπορτάζ. Φάνηκε ότι άνθρωπος έκανε μαλακίες. Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε αλλαγή τον Μήτρογλου βάζοντας τον απροπόνητο και παντελώς ανέτοιμο Πάντελιτς. Τι έγινε λοιπόν; Έχασε ο Μητρογλου  μια φάση από αυτές που δε χάνονται και τους κάρφωσε  μια γκολάρα σαν αυτές που εβαζε ο Ζιοβάνι. Όταν ο Μητρογλου σκόραρε η ψυχολογία του ανέβηκε και θα μπορουσε κάλλιστα να πετυχαινε και δευτερο γκολάκι αν δεν τον εβγαζε. Ή ακόμα , αν ηθελε τόσο πολύ να βάλει τον Πάντελιτς μέσα , θα μπορούσε να βγάλει τον Φουστερ ο οποίος στο δευτερο ημίχρονο ήταν αρκετά πεσμένος.
Μετά μερίδιο ευθυνης έχουν ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ (ο οποίος ήταν κάκκιστος) , το διδυμο της απογοητευσης στην αμυνα (χολέμπας και μοντεστό, για τους οποίους δεν ειμαι σιγουρος αν θα πρέπει να συνεχισουν να παίζουν στον ολυμπιακό) και ο μιραλάς.
Από την άλλη, για να λέμε και τα καλά του παιχνιδιου, ο Βαρβέρδε έκανε  και μια σωστη αλλαγή, αυτη του Ιμπαγασα ο οποίος ανεβασε την ομάδα με την εισοδο του στον αγωνα.
Τέλος πολλά συγχαρητηρια και μπραβο στον φετφα!
Θέλω να ελπιζω πως οταν δεσει αυτη η ομάδα,
θα γαμάει και θα δερνει!

Εισαι στο μυαλό κατι μαγικό!

2 σχόλια:

  1. Θοδωρε καλησπερα. Απο το χθεσινο παθημα, βγαινει ενα συμπερασμα : Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή και συστημα.Επειδή αυτά στον Ολυμπιακό δεν υπήρχαν, την πλήρωσαν διάφοροι προπονητές δικαίως και αδίκως, όπως ο κακομοίρης ο Λινεν, που δεν προλαβε να κλεισει μήνα στην ομάδα και τον έβγαλαν άχρηστο.Έφεραν λοιπόν τον Ερνέστο για να μεταμορφώσει την ομάδα. Επειδή όμως θαύματα στον αγγελικό κόσμο του ποδοσφαίρου δεν γίνονται,έπεσαν στη δική τους παγίδα και λένε τώρα αυτά που δεν έλεγαν για τον Λινεν, δηλ. υπομονή και θα δέσουμε κτλ. Τα ρίχνουν και στη διαιτησία σαν τους κλαψιάριδες τους βάζελους... και αγνοούν ότι αν δεν ήταν ο Μοντεστό να μας σώσει πάνω στη γραμμή, μπορεί να κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επιστροφή του Βαλβέρδε δε σημαίνει πως πήραμε από τώρα το πρωτάθλημα! Άργησαν να τον φέρουν και τώρα χρειάζεται υπομονή και προπαντώς ψυχραιμία! Μέχρι να φτιαχτεί η ομάδα, να μην έχουμε τρελές απαιτήσεις. Αν και φέτος είναι καλή ευκαιρία, μιας και δεν έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή