Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΑΟΥΣΤΡΙΑ-ΑΡΗΣ,ΑΕΚ-ΝΤΑΝΤΙ,ΦΕΝΕΡ-ΠΑΟΚ : 1-1

Μπράβο στις 3 ελληνικές ομάδες, οι οποίες κατάφεραν να πάρουν τη προκριση στους ομίλους του europa league. Όλοι σα Γαυροι , πρέπει να χαιρομαστε για την πρόκριση που κατάφεραν να πάρουν οι Ελληνικές ομάδες. Ο Άρης έφερε Χ μες στην Βιέννη, η ΆΕΚ με τα χίλια ζορια κατάφερε να προκριθεί μες στον ναό του Ολυμπιακού, ο οποίος ναός όπως φανηκε της αποδειχθηκε γουρικος και τέλος ο ΜΠΑΟΚ 1-1 μες στην Τουρκία και πήρε πανηγυρικά ην πρόκριση.
Βεβαια η νικη που ξεχώρισε από τους τρεις αγώνες είναι αυτη του ΠΑΟΚ, καθώς ο αγώνας πήρε και πολιτικές και εθνικές διαστάσεις όπως αναμενόναν.
Τέλος θέλω να ρωτησω προς τους οπαδους των άλλων ομάδων. Αν ο Ολυμπιακός έπαιζε κόντρα σε τουρκικη ομάδα και την εβγαζε εκτός, θα υπήρχε τέτοιος ενθουσιασμός από τους υπόλοιπους φιλαθλους; Η Απάντηση μάλλον θα ναι αρνητική γιατί ο κομπλεξικισμος ειναι σε όλο του το μεγαλείο!!!!
Εγώ όμως σα γαυρος που ειμαι και οχι σα κομπλεξικός λαγός χάρηκα για όλες τις ελληνικές ομάδες οι οποίες κατάφεραν να προκριθουν

1 σχόλιο:

  1. Εγώ είμαι πάντα με τον αντίπαλο του Ολυμπιακού, όποια ομάδα και να είναι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή