Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Λίγα λόγια με για το ματς με λαγουδίνες (αποψη)

Μπορεί ναι μεν η νίκη της ομάδας μας να μην ήταν απολύτως δίκαιη, διότι ακυρωθηκε το γκολ του λαγού στο 83 αλλά δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα όσο φαίνονται. Πιστεύω οτι ειναι ένα στημένο και βρωμικο παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού , για να λένε μετά οι αντι-ολυμπιακοί πως το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός το πήρε βρωμικά.Λες και δεν έπειξε μπάλα ο Θρύλος; Οι βάζελοι δεν θα παραδεχθούν οτι κατα το κυριότερο μέρος, τους πατουσαμε  κάτω αλλά θα σταθούν στο γκολ που άδικα τους ακυρώθηκε και θα ανακαλύψουν και άλλες φάσεις που δηθεν αδικήθηκαν. Για μένα ο Καλόπουλος πρέπει να πετάξει την σφυρίχτα (πράγμα που θα επιθυμουν και οι λαγόκοτες) , αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως ο Πρωταθλητής είναι αυτός που μοιράσε θέαμα. Όχι σε αυτο παιχνίδι μονο. Σε όλα τα εως τωρα παιχνίδια.
Και τα γκολ του βάζελου πως μπήκαν δηλαδή; Το ένα από βλακεία του πάρντο και το άλλο υστερα από καραμπόλα. Ενώ τα δικά μας τα χαρακτηριζαν η τεχνική , το πάθος και η επινοητικότητα
Και εσύ ερνέστο, φταις πάλι.Φτθηνά την γλύτωσες. Αλλά δεν ειναι καιρός να κάνω προπονητικη κριτικη τώρα.. Θα αποθεώσω όμως ζαιρί , Τζεμπούρ και μιραλάς.
Τέλος, ας θυμηθουνε οι λαγοί την βρωμιά του πρωταθλήματος του 2010 και 2004 επι δουρου. Μόνο αυτό και «Άντε γεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου