Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πόσες ώρες απόμενουν;

Για το Μεγάλο μπήδημα με τον αιώνιο πελάτη της. Ανυπομονώ πως και πως να ρθεί το παιχνίδι. Οι παίκτες μας πήραν το πρώτο εκτός έδρας ντέρμπυ τους και θα υποδεχθούν στο Ναό, τον πελάτη τους με άλλον αέρα.
Τέτοιες νικες σα τη χθεσινή, απαιτούν παίκτες με καρύδια, τους οποίους τους διαθέτουμε. πάμε λοιπόν και για μια ακόμα μεγάλη νίκη. Ποιος μπορεί να μας εμποδίσει; Αφηστε τους να κωλοχτυπιουντε για διαιτησίες και φιλικά με παραρτήματα... Οι πρωταθλητές όμως μιλάνε μέσα στο χορτάρι. Αποδείξαμε  οτι οποτε παίζει μπάλα η ομάδα μας, δεν μας νοιάζει τιποτα άλλο. Ας αφησουμε τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδη να δειχνουν το κομπλεξ τους προς τον Ολυμπιακό. Εμείς οφείλουμε να τους μπηδάμε όλους. Αυτη ειναι η δικιά μας δουλειά.
λοιπόν βαζελάκια για να μην πολυλογώ. Τέλειωσαν τα ψέματα. Τέλειωσαν τα φιλικά με τους Δικέφαλους (Βορειους και νότιους). Έρχεται το ματς με τον Έφηβο και εκει θα δειςποιος ειναι ο πραγματικός πρωταθλητής.

Επιπλέον έχω να πω το εξής: Γουσταρα πολυ που ο Βόλος νικησε μες στη Λαρισα , διοτι τα τυρογαλα με εξοργισαν πολυ με το πανό που αναρτησαν.
ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΟΙ
Μιλάν όλοι μιλάν και οι κώλοι, δηλαδη το παράρτημα του βάζελου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου