Image and video hosting by TinyPic
Εσύ γεννήθηκες νωρίς, ήταν το '25. Την πρώτη την φανέλα σου την φόρεσα στα 5. Σε λάτρεψα σαν τον Θεό, σ' είχα προσκέφαλό μου & έγινες κάτι μαγικό εσύ μες στο μυαλό μου!!! Λιμάνι είναι το σπίτι σου, Ναός το γήπεδό σου & ασπίδα θα 'χεις μια ζωή τον πύρινο λαό σου! Έχεις νεκρούς που σε τιμούν εκεί ψηλά στ' αστέρια & στης τρομπέτας τον ρυθμό & αυτοί σηκώνουν χέρια!!

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΒΟΛΟΣ κ ΚΑΒΑΛΑ: ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ

Οπαδός του Θρύλου, αλλά στο παρόν άρθρο , θα ταχθώ με το μέρος του ΒΟΛΟΥ και της ΚΑΒΑΛΑΣ , χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν ειμαι ΠΙΑ ΟΛΥΜΠΑΚΟ, εξηγώντας αναλυτικά τι βρώμικα παιχνίδια παίζονται.
Σαν γαύρος, που συμφωνα με τον όμηρο είναι ο μεγαλοπρεπής ( όπως αποκαλούσε τους μυρμιδόνες) και ακόλουθος του ολυμπιακού ιδεώδους οφείλω να  πω σε όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα τους αληθείς λόγους που έπεσαν αυτές οι 2 ομάδες;

1) Δεν ήταν παραρτήματα καμιάς ομάδας, ούτε και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ( μην ακουσω κανεναν υποτιθέμενο γαύρο να υποστηρίζει κάτι τέτοιο)
2) Κοντράριζαν όλες τις ομάδες στα ίσα και έπαιζαν μονάχα για την πάρτυ τους σε αντιθεση με ομάδες όπως Λάρισα, Εργοτέλης ( που ανοιγαν τα μπούτια στο βάζελο)
3) Είναι επαρχιακές ομάδες και δε θέλουν ισχυρές επαρχιακές ομάδες. Δείτε την καταπλητική πορεία που έχει κάνει ο Βόλος στην Ευρώπη
4) Θέλουν να γλυτώσουν τον Ηρακλή και τη Λάρισα από τον υποβιβασμό. Γιατί άραγε;  Που υπόκεινται αυτές οι ομάδες
5) Θέλουν να ριξουν σταχτη στα μάτια για δηθεν εξαγνισμό του ελ. ποδοσφαίρου. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, δηλαδή!
ή μήπως δυο μικρές επαρχιακές ομάδες φταίνε για όλη τη μπώχα και δυσωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν θέλουν εξαγνισμό ποδοσφαίρο, να ξεκινησουν αφαιρούν πρωταθληματα και κυππελα από όλες τις ομάδες ( ΠΟΑ, ΑΕΚ, ΜΠΑΟΚ , ΑΕΛ) ακόμα και τον ΟΣΦΠ, αν φταίει. ετσι γινεται η σωστή δουλειά.

Κλείνοντας θέλω να ρωτησω , αν γνωρίζει κάποιος γιατί η αποφαση για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ θα βγει το Σεπτέμβρη; 
Ουστ κοπρίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου